Cooking Croatia

, Organizacija evenataCooking Croatia
Cooking Croatia 2017-12-12T12:00:34+00:00

Project Description

Predstavljen prvi autohtoni zagrebački gastro projekt

Od odabira svježih sezonskih namirnica na Dolcu, preko posjete sajma antikviteta na Britancu do pripreme tradicionalnog ručka, Cooking Croatia na jednom mjestu spaja sve okuse i mirise zaboravljenog Zagreba

Uz mirise „stare“ zagrebačke kuhinje i zaboravljene recepte iz kuharica naših baka, u kultnom klubu Papica predstavljen je prvi gastronomski projekt u Gradu Zagrebu koji omogućava posjetiteljima da dožive običaje i prezentaciju autohtonog zagrebačkog stola. U atmosferi građanskog stana s početka 20. stoljeća, projekt Cooking Croatia predstavio je vodeći domaći gastronomski stručnjak, komentator i prijatelj zagrebačke kuhinje, Zlatko Gall, dok su u pripremi jela na koje smo već pomalo zaboravili, sudjelovali Ivica Propadalo, Dubravko Šimenc, Daniela Trbović te Boris Banović. Projekt Cooking Croatia prvi je projekt koji omogućava posjetiteljima da dožive običaje i prezentaciju građanskog zagrebačkog stola, a ideja o projektu nastala je kroz druženje i razmjenu recepata te razgovore s malim proizvođačima i obiteljskim gospodarstvima.

Klijent: Cooking Croatia by Papica
Datum: 18. 10. 2017.
Lokacija: Zagreb, Klub Papica
Usluga: Event management, media relations

Ostali projekti